İstanbul
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Dr. Vahap Şahin, Akçadağ İçin Gece Gündüz Çalışıyor!

Dr. Vahap Şahin, Akçadağ İçin Gece Gündüz Çalışıyor!
31 Mart seçimlerinin ardından seçilmemesine rağmen vatandaşlarla iletişimi koparmayan CHP'li Dr. Vahap Şahin, halkın teveccühünü kazanmaya devam ediyor.

31 Mart seçimlerinde Malatya’nın Akçadağ İlçesinde sadece 800 oy farkla seçimi 2. Sırada tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin, seçimden sonra da vatandaşların sorunlarını dile getirmeye devam ediyor. Adeta gölge başkan gibi çalışan Dr. Şahin “Seçimin hemen ardından hep sahada oldum. Seçim gezilerimizde insanlara sorunlarının takipçisi olacağımı ve daha güzel şartlarda yaşamaları için mücadele edeceğim sözünü vermiştim. Hemşehrilerim bana 6 Bin’e yakın oy verdi. Elbette ki onların teveccühü başımın üzerindedir. Cenazelerinde, düğünlerinde katılıp acıyı da sevinci de paylaşıyorum. Akçadağ’da gezmediğim sadece 17 köy kaldı. Kayısı hasadının ardından o köyleri de ziyaret edeceğim. Siyasetçinin görevi vatandaşın sorunlarını çözmektir. Bunu yapmanız için başkan olmak gerekmiyor. İlgili makamlara taleplerimizi bildirip çözümü ilçemize getirmeye çalışıyoruz. Kayısı işinde çalışan geçici işçiler için belediye’nin Akçadağ girişine ve çıkışına geçici konaklama yeri yapması, barınma, duş ve wc sorununu çözmesi ve güvenliği sağlaması gerekmektedir.”Dedi. 

"AKÇADAĞ KAYISI ÜRETİMİNİN %30’UNU KARŞILIYOR"

Akçadağ’ın Malatya Kayısı üretiminin yüzde 30’unu karşıladığını belirten CHP’li Dr. Vahap Şahin “Bu yıl rekoltenin düşük olduğunu biliyoruz. Mazot ve Gübre fiyatları çok yüksek kalıyor. Çiftçimiz maalesef üretiminin karşılığını alamıyor. Kayısı tüccarları üreticimizden kilogramını 20-25 TL’den almaya çalışıyor. Oysa projelerim arasında yer alan Kayısı Kooperatifi kurulsa üreticilerimizin ürününün Pazar değeri net olarak ortaya çıkacak ve zarar söz konusu olmayacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba ve İl Başkanımız Barış Yıldız yine ilçe başkanımız Ali Aslan ile birlikte her zaman kayısı üreticimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. CHP İktidarında tüm çiftçilerimizin mağduru ortadan kalkacaktır.”Dedi. 

"BEN HER ZAMAN PARTİMİN NEFERİYİM!"

Seçimi az farkla kaybetmeyi bazı partililerin iyi çalışmamasına bağlayan Dr. Vahap Şahin “Biz her zaman ilçemizin sorunlarını dile getirmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben partimin bir neferiyim. Çalışarak el birliği ile partimizi iktidara taşıyıp ülkemizi, şehrimizi ve ilçelerimizi yaşanabilir, huzurlu, sağlıklı ve mutlu insanların yer aldığı bir atmosfer oluşturmak istiyoruz. Seçmenimiz bize güvendi destekledi, bizde onlara her zaman güveniyoruz ve her zaman yanlarındanız”dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!